Hockeypoint website overgenomen door Jumbo Sports

Hierbij informeren wij jou, als klant van Hockeypoint, dat Jumbo Sports vanaf heden de website van Hockeypoint heeft overgenomen. Dit betekent dat je voor al jouw hockeygear vanaf nu terecht kunt op www.jumbosports.com/hockey of in één van onze 12 winkels.

De winkel van Hockeypoint in Kerkrade is ook niet meer actief. Je bent 7 dagen per week van harte welkom in onze Jumbo Golf Hockey Wintersport winkel aan Wiebachstraat 77a in Kerkrade.

Wij hebben niet de totale organisatie van Hockeypoint overgenomen. Bij vragen over lopende orders etc. kun je onze klantenservice berichten op https://jumbosports.freshdesk.com/support/home. We gaan dan samen op zoek naar een goede oplossing.

Wie is Jumbo Hockey
Jumbo Hockey is onderdeel van de Jumbo Sports formule.

Jumbo Hockey heeft naast meerdere winkels ook een webshop waar je terecht kunt voor al jouw hockey producten. De winkels zijn een ware beleving. Onze specialisten met passie voor de hockeysport staan klaar om jou te voorzien van het best passende advies. Naast alles op het gebied van hockey, vind je ook een groot assortiment aan golf-  en wintersportartikelen in onze winkels en webshop.

Wat biedt Jumbo Hockey
Bij Jumbo Hockey kun je rekenen op een ruim assortiment, persoonlijke service, vaste lage prijzen en altijd een eerlijk advies. Dat zijn de 4 pijlers van de unieke Jumbo Sports formule.

Iedereen, van jong tot oud en van alle niveaus is bij ons aan het juiste adres.

We zien je graag online of in onze winkels. Met 5 Jumbo Golf winkels, 3 Jumbo Hockey winkels, 2 Jumbo Golf & Hockey Superstores en 2 Jumbo Golf Hockey Wintersport superstores zijn we altijd dichtbij.

Jumbo Hockey Altijd het beste voor jou!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »