Terug

Smellwell

Filters

    Geen producten gevonden...

Smellwell

SmellWell is gemaakt met één visie in gedachten: een effectieve, gebruiksvriendelijke en leuke oplossing bieden voor een wereldwijd probleem: stinkende schoenen, uitrusting en omgevingen.

SmellWell is een Zweeds bedrijf dat inspirerende en innovatieve oplossingen biedt voor mensen in beweging. We bieden een natuurlijke en effectieve oplossing voor vochtopname en geurverwijdering in alle soorten omgevingen waar geur een probleem is. De ontwikkeling van het product begon in 2012 met een paar stinkende voetbalschoenen. Nadat we verschillende producten op de markt hadden uitgeprobeerd, besloten we om onze eigen oplossing te ontwikkelen. Twee jaar ontwikkeling en testen resulteerde in SmellWell dat in 2014 op de Zweedse markt werd gelanceerd.

Een Zweedse missie om je spullen lekker te laten ruiken . Het is onze ambitie om je schoenen, uitrusting en sportuitrusting fris en heerlijk ruikend te houden. Smellwell is beschikbaar in Europa, de VS, Zuid-Korea, de VAE en in Zuid-Afrika, en binnenkort lanceren nog veel meer markten.

Smellwell is geboren in de sport en onze inzetstukken voor luchtverfrissers zijn door teams, Olympiërs en professionals onder de zwaarste omstandigheden getest.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »