Terug

Stanno

Filters

    Geen producten gevonden...

Stanno

Stanno

Stanno is een toegewijd all-round sportmerk met een focus op teamsporten. Stanno biedt een breed scala aan hoogwaardige sportkleding, zowel voor teams als individuele sporten, evenals alle soorten sportuitrusting. Met zijn twee belangrijke pijlers, 'Product is koning' en 'Sport is onze passie', heeft Stanno snel naam gemaakt binnen de (team) sportsector en is een van de merken die beschikbaar zijn @ Hockeypoint

Product is koning
Stanno wil de liefde voor sport overdragen door producten die voldoen aan de Stanno-ontwerpfilosofie: Functie. Vorm. Houding. In die exacte volgorde. Voor Stanno is het product koning. Het merk streeft ernaar elke dag kwaliteit te creëren, gedreven door een vast geloof in de winnende verbinding van veelzijdigheid en innovatie.

Sport is onze passie
Sport vormt de kern van het DNA van Stanno. De liefde voor sport komt tot uiting in alles wat Stanno doet, van de ontwerpfilosofie tot de ontwikkeling en marketing. Het is Stanno's inspiratiedomein. In de sport draait alles om momentum. Het kantelpunt waar het harde werk samenkomt, de krachtige dynamiek rond een beslissend moment. Stanno maakt deel uit van het merkenaanbod binnen Hockeypoint.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »