Terug

STX

Filters

    Geen producten gevonden...

STX

Hockeypoint heeft de complete STX-veldhockeycollectie online en in de winkel. Dat betekent dat we niet alleen de STX hockeysticks hebben, maar ook de STX hockeytassen en STX-accessoires.

STX (een samentrekking van het woord "sticks" maar gewoonlijk "S-T-X" genoemd) is een wereldwijde fabrikant van sportartikelen gevestigd in Baltimore, Maryland . Het is een dochteronderneming van Wm. T. Burnett & Co. STX maakt lacrosse- apparatuur, hockeymateriaal en ijshockeyapparatuur , maar het hoofdbedrijf is de productie van lacrosse-sticks voor heren en dames en beschermende kleding, inclusief handschoenen, pads en damesbrillen. Het bedrijf werd in 1970 opgericht door Richard BC Tucker, Sr. als STX Inc. STX's eerste stick was de synthetische lacrosse kop met dubbele wand, de eerste synthetische stick en het enige type dat werd gebruikt om doelpunten te maken in het eerste NCAA Lacrosse herenkampioenschap (1971).

De STX-veldhockeycollectie is van hoge kwaliteit. De hockeysticks kunnen in 3 lijnen worden verdeeld:

  1. Stallion; Kracht en controle voor de speler die veelzijdigheid en reactievermogen van zijn stick verlangt. Speel met Endurance met de Stallion-familie van STX.
  2. Surgeon; Precisie en nauwkeurigheid voor de speler die zijn technische spel wil verbeteren. Speel met precisie met de Surgeon-stick-familie van STX.
  3. Apex; Kracht voor de speler die consistente prestaties vereist. Speel met veel Power met de volledig nieuwe Apex-lijn van STX.

In elke lijn zijn er hockeysticks verkrijgbaar in 10%, 40%, 70% en 90% carbon. Er is dus altijd een specifieke hockeystick geschikt voor u.

Hockeypoint heeft de complete STX-veldhockeycollectie online en in de winkel. Dat betekent dat we niet alleen de STX hockeysticks hebben, maar ook de STX hockeytassen en STX-accessoires.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »