Terug

Alle denkbare materialen voor uw training

Als hockeycoach moet je aan alles denken. Zowel het spel als ook de spelers vergen aandacht. Coolpacks voor blessures, vergeten bitjes, trainingsspulletjes, een fluitje om de aandacht van het team te krijgen en een coachmap om de strategie uit te leggen.

Alle denkbare materialen voor uw training

Een hockeycoach koopt online bij Hockeypoint

Als hockeycoach moet je aan alles denken. Niet alleen het spel zelf vergt aandacht, ook de spelers. Coolpacks voor blessures, vergeten bitjes, trainingsspulletjes, een fluitje om het team weer tot de orde te roepen en om het spel in goede banen te leiden een degelijke coachmap. Coachmaterialen van haast alle hockeymerken koop je bij Hockeypoint.nl of in onze winkel in Kerkrade. Als hockeyspecialist, hebben wij zoveel direct leverbare coachmaterialen dat kiezen haast lastig begint te worden en dat tegen gegarandeerd de allerlaagste prijzen.

Als hockeycoach koop je slim bij Hockeypoint, 1 winkel voor alles.


Geen idee wat u moet kiezen? Ons serviceteam adviseert graag en goed. Bel ons op 045-5353970 of mail ons via [email protected] en wij helpen je graag met jouw keuze. In onze uitgebreide coachcollectie vind je altijd hetgeen waar je naar op zoek bent. Naast de coachcollectie, die je vindt in onze webshop, kun je bij ons ook terecht voor al jouw hockeyspullen. Grips, Sticks, Schoenen, ballen, protectie, tassen of accessoires zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop of kom kijken en testen in onze 500m2 grote hockeywinkel in Kerkrade. 

Twijfel je over een artikel? Bij Hockeypoint kun je gebruik maken van de retourservice. Niet Goed? Geld Terug!

Hockeypoint......gets you playing!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »