Terug

Blackbear Keepershop

BlackBear, het nieuwe merk voor hockey keepersmateriaal

BlackBear is nieuw. BlackBear is anders. BlackBear is er voor de hockeykeeper. De hele collectie van BlackBear is niet alleen online te koop bij Hockeypoint maar ook fysiek in onze exclusieve Lees meer

Filters

    Geen producten gevonden...

Blackbear Keepershop

BlackBear, het nieuwe merk voor hockey keepersmateriaal exclusief in de Hockeykeepershop van Hockeypoint 

BlackBear is nieuw. BlackBear is anders. BlackBear is er voor de hockeykeeper. De hele collectie van BlackBear is niet alleen online te koop bij Hockeypoint maar ook fysiek in onze exclusieve keepershop te zien in onze vestiging in Kerkrade.!

BlackBear is een nieuwe speler in de hockey-keepermarkt. Een nieuwe aanbieder van hockey keepersmaterialen. Daar waar sommige merken zich alleen richten op de top speelt BlackBear net in op alle teams en met name de breedteteams. Met maar een doel: iedere hockey goalie helpen aan een goede, betaalbare én comfortabele uitrusting.

De ontwikkelaars van BlackBear hebben jarenlange ervaring op het hockeyveld en daardoor veel inzicht in de problematiek dat het voor hockeykeepers nog niet zo eenvoudig is om te kunnen spelen in een goed passende keepersuitrusting. Veel hockeyclubs geven aan dat zij moeite hebben met de hoge kosten voor de trainings- en keepersmaterialen. Veelal spelen breedtekeepers met slecht passend en versleten materiaal in een bonte mengeling van kleuren. Dat de hockeykeepers zelf daar niet gelukkig mee zijn, is zeer begrijpelijk. Een goede uitrusting verhoogt immers niet alleen het speelplezier, maar ook de prestatie!

De oplossing van BlackBear Goaliearmour

Vanuit de gedachte dat goed passende uitrusting ook nog betaalbaar moet zijn én mooi moet uitzien is BlackBear goaly armour ontstaan: een complete hockeykeepersuitrusting gemaakt van duurzame, comfortabele en modieuze materialen. Door het hele proces zelf in de hand te houden – van productie en verkoop naar distributie en after-sales – kan BlackBear hockeymateriaal betaalbaar houden. Samen met Hockeypoint zet BlackBear deze nieuwe en innovatieve materialen op de markt.

Maak kennis met BlackBear bij Hockeypoint

Uiteraard deelt Hockeypoint het enthousiasme over de producten van BlackBear goaly armor. BlackBear is een van de 5 hockeykeepermerken die verkrijgbaar zijn én op voorraad zijn in onze keepershop. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »