Terug

Volwassenen

Bij het kopen van hockeyschoenen is het belangrijk om te letten op demping,pasvorm en grip. bij Hockeypoint koop je schoenen van Asics, Adidas, Brabo, Dita, Grays, Reece en Mizuno

Filters

Volwassenen

Hockeyschoenen koop je bij Hockeypoint.nl

Tijdens het hockeyen krijgen je voeten veel te verdragen: sprinten,draaien, stoppen, etc.Het kiezen van de juiste hockeyschoen is dan ook erg belangrijk. Daarom is het belangrijk om op een aantal zaken te letten:

  • Stabiliteit. Een stevige hockeyschoen zorgt ervoor dat de voeten niet kan gaan schuiven of omzwikken in de schoen. Dit vermindert de kans op enkelblessures. 
  • Demping. Demping is belangrijk daar de schoenen de krachten op enkels, heupen en knieën moeten kunnen opvangen. De voorvoet en hak hebben extra demping nodig: een goede schoen ondersteunt de voorvoet dan ook bij snelle en dynamische bewegingen. 
  • Grip. Hockeyschoenen zijn voorzien van een noppenzool die speciaal geschikt is voor kunstgras. Bij het afzetten en stoppen is een goede grip van essentieel belang. tevens zorgt een goede grip zorgt er ook voor dat u niet uitglijdt.
  • Pasvorm. Een voet mag niet schuiven in de lengte en in de breedte,hierdoor kunnen blaren ontstaan. Zorg ook voor voldoende ruimte bij de tenen, houdt +/- 1/2 cm (duimbreedte) ruimte vrij tussen puntje van de teen en de neus van de schoen. Pas ook altijd met hockeysokken aan.

Bij het kopen van hockeyschoenen is het belangrijk om te letten op demping,pasvorm en grip. Bij hockeypoint koop je schoenen van Asics, Adidas, Brabo, Dita, Grays, Reece en Mizuno,

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Hockeypoint 8,9 / 10 - 1282 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »