Terug

Betaalmethoden

Veilig betalen staat voorop bij Hockeypoint. Door onze beveiligde SSL verbinding is het niet mogelijk dat uw bankgegevens openbaar worden. Zelfs wij kunnen deze niet inzien. Al onze betalingen verlopen via Mollie. Dit is een professionele service payment provider met bijna 130.000 klanten.

Wilt u eerst zien met wie wij samenwerken voor onze betaalsystemen? Kijk dan op www.mollie.nl Zodra de betaling van uw bestelling binnen is zal u uw orderbevestiging via de mail ontvangen en zal uw order direct verwerkt worden.

Welke mogelijkheden zijn er:

Betalen per bankoverschrijving

Wil je direct aan ons betalen zonder tussenkomst van een betaalprovider dan zijn dit onze gegevens :

Hockeypoint BV

Bankrekeningnummer Nederland :   

IBAN : NL80 RABO 0185 2128 40

BIC   : RABONL2U

U betaalt in uw vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid, u bent verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

iDEAL

Betaal simpel en veilig via 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

U betaalt in uw vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid u bent verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

CREDITCARD

U kunt uiteraard uw bestelling betalen met creditcard. Met uw creditcard SecureCode betaalt u altijd extra veilig bij ons. U voert uw persoonlijke wachtwoord in als u online met uw creditcard betaalt. Hou deze MasterCard SecureCode daarom goed geheim. Heeft u een Visa Card, dan geldt voor u Verified by Visa (3D Secure). Via onze beveiligde SSL procedure kunt u de creditcardgegevens veilig invoeren, waarna wij samen zorgen voor een correct afhandeling met uw creditcardorganisatie

PAYPAL

Met PayPal kunt u uw aankopen op het internet direct betalen. Deze methode is razend populair in het buitenland en ook Nederland leert deze vorm van betalen steeds meer kennen. PayPal biedt de consument veel bescherming en is in 190 landen beschikbaar. Met PayPal betaalt u simpel en veilig met uw eigen PayPal account welke is gebaseerd op uw emailadres. Als u een account aanmaakt bij PayPal koppelt u eenmalig uw bankrekening of creditcard aan uw PayPal-account.

Vanaf dat moment kunt u eenvoudig betalen door uw emailadres en wachtwoord in te voeren. Ook kunt u betalingen ontvangen op uw PayPal account. Dit tegoed kunt u dan weer overmaken op uw eigen bankrekening of creditcard.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor hockeypoint.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij hockeypoint.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 400,00. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay

AfterPay – Achteraf betalen (België)

AfterPay voert voor hockeypoint.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

KBC/CBC Payment Button    

BELGISCHE KLANTEN BETALEN TOT 2 MAANDEN LATER MET DEZE OPTIE

De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplosing voor hun klanten, de KBC- en CBC-Betaalknop. Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. Nadat u de betaalknop heeft geselecteerd kiest u voor KBC of CBC en wordt doorgestuurd naar de online bankomgeving. Uw bank staat hier garant voor de veiligheid tijdens de betaling. U bent 100% verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten. Daarnaast kunt u via KBC/CBC van € 50 tot € 1.250 tot twee maanden later betalen. 

Voor meer informatie klik HIER

MISTER CASH

Mister Cash is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Mister Cash is te vergelijken met het Nederlandse iDEAL. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Mister Cash.

Voor meer informatie gaat u naar www.bancontact.com

SOFORT BANKING

Eén van de populairste betaalmethodes in Duitsland en actief in 10 landen. SOFORT lijkt sterk op het Nederlandse iDEAL met die restrictie dat uitbetalingen aan ons 2 dagen duren.

U kunt in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig. LET OP deze betaalmethode is langzamer dan andere betaalmethodes. Uw bank zal ongeveer 2 dagen nodig hebben om ons te betalen. Uw levering zal hierdoor langzamer zijn.

Voor meer informatie gaat u naar www.sofort.com

BELFIUS DIRECT

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert.

Hockeypoint......gets you playing!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »