Terug

Verzenden & retourneren

Retour sturen pakket

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, dan kunt u binnen 30 dagen de ontvangen producten retourneren.

Voorwaarden retourneren:

Aan het retour sturen van artikelen zijn voorwaarden verbonden. Indien aan een of meerdere van deze voorwaarden niet is voldaan zullen onze medewerkers altijd contact met u opnemen.

Waar dient uw retour aan te voldoen?

  • De producten moeten binnen 30 dagen retour gestuurd zijn.
  • Producten welke retour worden gestuurd moeten onbeschadigd, ongedragen en compleet zijn. U heeft geen recht op terugbetaling indien stickers verwijderd zijn, plastic verwijderd is van een stickgrip, geopende verpakkingen van bitjes of andere materialen waar hygiëne van belang is. 
  • Artikelen mogen niet gewassen zijn.
  • Artikelen mogen niet 'ruiken ', geen vlekken of draagsporen bevatten (denk aan zool van schoenen of sokken)
  • Producten moeten in een geschikte verpakking retour gestuurd worden.Gebruik zoveel mogelijk de dozen of verzendzakken waarin wij u de producten hebben toegestuurd.
  • Op de originele productverpakking mogen geen stickers en/of tape worden geplakt. Ook een schoenendoos dient onbeschadigd en vrij van stickers te zijn. Let op dat u de juiste schoenen in de juiste doos terugstuurt. Klopt de inhoud niet bij de doos dan voldoet uw retour niet.
  • Het schrijven op de originele productverpakking is niet toegestaan.
  • De originele kaartjes mogen niet verwijderd zijn.

Indien niet voldaan aan bovenstaande voorwaarden accepteren wij de goederen niet voor retourbetaling. U krijgt altijd de keuze om te kiezen voor waardevermindering of dat u de artikelen na betaling van de verzendkosten, weer retour krijgt. 

Voor het retourneren heeft hockeypoint.nl drie mogelijkheden:

1. Product naar ons opsturen tegen gereduceerde kosten.

Klik hier om een verzendlabel aan te maken :

>> Retourenportaal <<

Hier kunt u zonder direct te hoeven betalen makkelijk een verzendlabel aanmaken waarna u het pakket afgeeft bij het door u gekozen afgiftepunt. U betaalt voor Nederlandse retouren slechts € 5,00 en voor Belgische retouren slechts € 6,00. Wij verrekenen deze kosten met uw retourartikelen.

Wilt u echter zelf bepalen waarmee u het pakket terugstuurt dan zijn de retourkosten volledig voor uw rekening. U stuurt het pakket aan:

Hockeypoint

Afdeling retouren

Wiebachstraat 25c

6466 NG Kerkrade (Nederland)

Indien u de keuze maakt uw pakket niet via onze retourenservice aan te bieden maar via een Postkantoor of ander afleverpunt dan krijgt u een Track & Trace code. Indien u er voor kiest om de retourzending zonder Track & Trace code te versturen is het verzendtraject geheel op eigen risico. Hockeypoint.nl kan zonder Track & Trace code niet nagaan wat er gedurende het verzendtraject met uw retourzending is gebeurd. Als de retourzending uiteindelijk niet bij hockeypoint.nl aankomt zal er geen restitutie van het aankoopbedrag plaatsvinden.

2. Gratis retourneren bij onze winkel in Kerkrade.

U kunt uw retour kosteloos aanbieden aan onze medewerkers in onze winkel in Kerkrade. Ook bij deze van vorm van retourneren gelden de voorwaarden zoals beschreven in "Voorwaarden retourneren". Terugbetaling in de winkel is niet mogelijk. Dit wordt altijd afgehandeld via uw bankrekening of betaalmethode waarmee u betaald heeft bijv. paypal.

U vindt Hockeypoint in Kerkrade, Wiebachstraat 25c 6466 NG nabij het Parkstad Limburg stadion.

3. Via klantenservice retourneren

Wanneer er van onze kant iets is fout gegaan tijdens het leveren van uw bestelling, zijn de retourkosten voor onze rekening. Neem voor het retourneren van uw product eerst contact op met de klantenservice. Maak hiervoor een ticket aan. U vindt de link onderaan de website van Hockeypoint.nl. Dit is de beste manier. Al onze medewerkers hebben zo direct zicht op uw bestellingen en eventuele gesprekken worden hier bewaard. Wilt u ons echter 'live' spreken dan is onze klantenservice op werkdagen bereikbaar van 10.00 tot 18.00 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Zij zijn bereikbaar via +31 (0)45-5353970 of via mail op [email protected] of via de chat op Hockeypoint.nl. 
Belt of chat u met onze klantenservice? Houd dan uw bestelnummer bij de hand!

Retourafhandeling

Nadat wij uw retourpakket ontvangen hebben zullen wij in de regel binnen 5 werkdagen uw aanvraag in behandeling nemen. Let op in het hoogseizoen alsook vakantieperiodes kan de verwerking langer duren.

Bij retournering van de complete bestelling zullen wij het volledige aankoopbedrag terugstorten minus de verzendkosten voor retourneren. Als er een deel van de producten wordt teruggestuurd, zullen wij het bedrag van de desbetreffende producten op uw rekening terugstorten minus de verzendkosten voor retourneren.

LET OP:

Indien u betaald heeft middels een creditcard ALTIJD uw bankrekeningnummer vermelden op het retourformulier.

Afterpay

Heeft u tijdens de bestelling gekozen voor betalen via Afterpay dan krijgt u geen geld terugbetaald maar krijgt u van Afterpay een creditnota. Let wel uw aandeel voor de kredietverstrekking alsook de retourkosten indien u gebruik maakt van het retourenportaal vervallen nooit. Afhankelijk wanneer u de spullen terugstuurt zal Afterpay wel of geen kosten in rekening brengen voor de credietverstrekking.

Indien u hulp nodig heeft bij het invullen of vragen heeft omtrent de afhandeling dan staan onze medewerkers u graag te woord. +31-(0)45-5353970, via chat of per mail: [email protected]

 

Verzendkosten

Voor uitgebreide FAQ over verzenden en retourneren zie ook onze FAQ.

Verzendkosten zijn helaas onvermijdelijk, maar door slim te bestellen bespaar je veel geld.

Bestel je binnen Nederland, België of Duitsland voor meer dan €30,00 dan zijn de verzendkosten helemaal GRATIS.

Alle verzendkosten op een rijtje:

       
Nederland € 5,25 Gratis vanaf € 30,00
België en Duitsland € 5,95 Gratis vanaf € 30,00
Engeland € 27,50 Gratis vanaf € 250,00
Europa binnen EU € 20,00 Gratis vanaf € 200,00
Europa niet binnen EU € 35,00 Gratis vanaf € 275,00
Verenigde Staten € 100,00 Gratis vanaf € 475,00
Australie en Nieuw Zeeland € 150,00 Gratis vanaf € 625,00
Rest van de wereld   € 125,00 Gratis vanaf € 550,00
Afhalen winkel in Kerkrade Gratis    

  

U kunt uw bestelling altijd thuis of op een ander gewenst adres laten bezorgen. Onze website berekent automatisch de verzendkosten aan de hand van het bestelbedrag in uw winkelwagen en opgegeven bezorglocatie (binnen of buiten Nederland). 

Voordat u op “Plaats uw bestelling” drukt , ziet u dus altijd uw verzendkosten.

 

Levertijden

Wij vervoeren alle pakketten naar de EU met DHL Parcel. De rest van de wereld bedienen we met UPS Express.

 

Besteld op en besteld voor Geleverd op*
Maandag 17.30 uur Dinsdag
Dinsdag 17.30 uur Woensdag
Woensdag 17.30 uur Donderdag
Donderdag 17.30 uur Vrijdag
Vrijdag 17.30 uur Zaterdag
Zaterdag 23.59 uur Dinsdag
Zondag 23.59 uur Dinsdag

*Binnen Nederland en als alle bestelde producten voorradig zijn.

Hockeypoint......gets you playing!
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Hockeypoint 9.2 / 10 - 2451 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »