Terug

Teamkleding

Strak gekleed het veld op! Kom je als team in een mooi teamtenue het veld op dan is de wedstrijd al voor de helft gewonnen. Wij bieden diverse mogelijkheden. Kies uit merken als Adidas, Reece, TK, Brabo, Osaka of Indian Maharadja. Altijd hoge kortingen.

Teamkleding

Jouw teamkleding regelen doe je zo :

Er zijn 2 mogelijkheden:

 1. Je hebt een sponsor: dan is onderstaande voor jou van belang.

 2. Je hebt geen sponsor maar wilt jouw team er wel voordelig superstrak uit laten zien? Hockeypoint geeft jou een extra korting op de teambestelling als wij ons logo netjes op de achterkant van de kleding mogen plaatsen. Vraag Julia, onze teamware adviseur, naar de mogelijkheden.

 

Je hebt een sponsor:

Wil je jouw team inkleden dan is keuze voor het merk en type kleding van belang.

De volgende vragen en gegevens dien je in te vullen om meteen een goed voorstel te krijgen:

 • Naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en email van de uiteindelijke betalende partij van de eventuele bestelling
 • Naam, adres, woonplaats van diegene waar wij de kleding gaan afleveren
 • Welk type en merk kledingstuk je wenst
 • Indien je de maten kent graag zo exact mogelijk alle maten en de exacte aantallen per kledingstuk dat je wenst ( stel dat wij zien dat de levering vanwege voorraden bij ons of onze leveranciers niet mogelijk is dan kunnen wij je daar direct over informeren )
 • Bedrukking. Wens je ook een bedrukking dan is dat zeker mogelijk. Bijna alles is mogelijk maar wees heel erg duidelijk in wat en vooral waar je de opdruk wenst. Wij kijken of dit mogelijk is. Wij adviseren als e.e.a. niet mogelijk is, denk bv aan naden in de stof of dat op bepaalde types stof bedrukken niet mogelijk is.
 • Bedenk welke kleur de opdrukken moeten krijgen. Iedere kleur meer dan 1 in een logo is een meerprijs.
 • Moeten er ook nummers op de kleding ? Waar moeten die opdrukken komen? Denk bv aan een klein nummer op de broek en/of jack.
 • Stuur meteen de logo's mee in jouw aanvraagmail. Wij bekijken direct of deze van goede kwaliteit zijn en te gebruiken zijn voor wat jij wenst. Wat wij zeker nodig hebben is een JPG en een EPS bestand van de logo's. Let op het moet een echt EPS ( bewerkbaar vectorenbestand ) zijn.
 • En als laatste stuur in jouw aanvraagmail meteen een tekening mee zoals jij denkt dat de kleding uiteindelijk gaat worden met bedrukking. Dit hoeft niets speciaals te zijn, gewoon een simpele tekening die jouw aanvraag ondersteunt.

Stuur jouw mail naar: [email protected] of bel ons via 045-5353970.

Hoe verder?

Wij zullen je binnen 3 werkdagen een mooi voorstel doen.

Ben je het eens met ons voorstel, dan bestel je via de normale weg in onze webshop een passerie.

Deze krijgen wij als alle maten duidelijk zijn van jou retour. Wij zullen de kosten dan ook volledig crediteren waarna wij de opdracht snel en secuur voor jou gaan uitvoeren.

Hockeypoint......gets you playing!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »